Hírek

Minden ami fontos

A Zuglói Hajósban október 9-én két fontos eseményt ünnepeltek. Egyrészt a MOA 30. évfordulóját, melynek köszönhetően olimpiai és világ- és Európa-bajnok sportolókat hívtak meg az iskolába. A diákok olyan kiválóságokkal találkozhattak, mint a vízilabdázó Kárpáti György és Ambrus Miklós, a vívó Nagy Tímea, az öttusázó Martinek János, Kasza Róbert vagy Földházi Zsófia, az ökölvívó Bedák Zsolt és Gedó György, az asztaliteniszező Gergely Gábor, az úszó Kapás Boglárka, Túróczy Judit és Bernek Péter, akik nemcsak díszvendégek voltak az eseménynek, hanem az osztályokban élménybeszámolót is tartottak a gyerekeknek.

Vivamus et fringilla nisl, ac euismod neque. Integer convallis sapien id sapien suscipit luctus. Pellentesque vitae sapien volutpat, gravida libero a, sagittis nisi. Vivamus bibendum tristique tellus, vitae euismod elit egestas nec. Praesent eget commodo diam.

Integer elementum placerat elit, a tempor mi blandit at. Donec congue, magna ut accumsan tincidunt, eros dolor hendrerit arcu, et hendrerit neque sem auctor arcu. Donec id magna in neque viverra aliquet a faucibus leo. Nulla sed ultricies lectus. Nunc aliquet erat eu volutpat congue. Sed vel lectus erat. Sed ut mauris dui.